Milyen szertől lehetnék 'dühösebb' az
edzéseken-meccseken?
Figyelt kérdés
Amerikai focizom. Védőként. Az edzőm azt mondta legutóbb, hogy ne gondolkodjak annyit, neki olyan emberre van szüksége akinek elborul az agya, és ész nélkül dührohamozik az ellenfélre..
Ez sajna nem az én leirásom, bankban dolgozom, kis asztalnál, egész nap békésen számolgatok, de szivesen változtatnék rajta. Van valami hormon, vagy bármilyen felbőszitő cucc, ami segithetne?
Nézd meg a vizesnyolcas című filmet. Te is keress valami olyan dolgot ami felbőszít
2011. jan. 18. 14:09
2/12 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nincs,vagy ha van is,káros lehet az egészségedre,vagy hosszú távon elvesztené a hatását.Erre amit leírtál,hogy olyannak kéne lenned,csak születni lehet,és később nem igazán válhatsz olyanná.
2011. jan. 18. 14:11
3/12 anonim válasza:
a szteroidot mondjuk meg mondjuk nem ajánlanám, bár abban sem vagyok biztos hogy növeli-e az agressziót, és ha igen milyen mértékben, ha te ilyen született békés ember vagy, azon nem sok minden változtat. Kutyából nem lesz szalonna
2011. jan. 18. 14:11
4/12 anonim válasza:
Egyébként nyugodt életed volt, vagy sok volt a konfliktus? Ha volt konfliktus hogy reagáltál rá általában?
2011. jan. 18. 14:13
5/12 anonim válasza:
Azon csodálkozom hogy bejutottál oda mint "amerikai focista"!
2011. jan. 18. 14:43
6/12 anonim válasza:
orvosi adrenalin (de csak jóféle)
2011. jan. 18. 14:48
7/12 anonim válasza:
metiltesztoszteron.
2011. jan. 18. 15:16
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Adrenalin mennyire rövid ideig hat? 1-1 órával ki lennék segitve szerintem.. arra van esély?
Metiltesztoszteront meg vizes 8asnak utánanézek, köszi.
A pszichológus lelkűeknek meg igen, természetileg borzasztóan békés lelkű pacifista voltam mindig, a kevés konfliktusaimban is.
A csodálkozónak meg: egyszerűen piszok erős és gyors vagyok, úgyhogy bekerültem :P Nem punnyadt vagyok, csak agresszivitás nincs igazán bennem.
2011. jan. 18. 16:55
9/12 anonim válasza:
azért nézz utána, hogyha folyamatosan adrenalinnal lövöd magad, milyen hatása van, mert szerintem kicsinálhatja a szived
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!