Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megfelelő lesz az izomnövekedé...

Megfelelő lesz az izomnövekedésem?

Figyelt kérdés

Helló!

184cm magas vagyok és 85kg. Hetente 2szer járok edzésre: thai-box- ez van kedden és csütörtökön. És akarok gyúrni is pénteken meg vasárnap, na és arra gondoltam, hogy 100% whey protein fehérjét kezdek el szedni. A kérdés az, hogy mivel én járok heti 2szer edzésre ez nem fogja erőteljesen csökkenteni az izomnövekedést mert ott leugrálom? még mondták azt is, hogy inkább tömegnövelőt szedjek de én nem akarok már ˛˛ hízni" inkább csak izom tömeget akarok növelni. Szerintetek ez így megfelel?

ui: Nem tudom meg mondani, hogy edzésen fogyok e nagy mértékben, szerintem nem nagyon de lehet egy kisebb súly csökkenés, bár nem igazán vettem észre.

Köszönöm a segítséget.

2011. jan. 16. 22:06
 1/7 anonim válasza:
Izom megfelelő mennyiségü kaja nélkül nem épül!Olyan nincs,hogy nem akarok hízni,csak izmosodni,vagy mind 2 vagy egyik sem.
2011. jan. 16. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. de amit le irtam az okés meg jó? Tehát a 100% whey protein megfelelő nekem? Ja és ne iktassak be 1 edzést még hétfőre?
2011. jan. 16. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Tömegnövelőtől nem lesz bajod, idd thaibox után is.

Ne iktass be másik edzést szerintem, így is kevés időd lesz regenerálódni.

Vegyél még vmi vitamincsomagot...

2011. jan. 16. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze ihatod után azonnal.Ettől meg nem fog nőni az izmod,legfeljebb nem épül le.A thai box edzés rengeteg kalóriát éget,uh jó is lesz ha azonnal iszod utána.
2011. jan. 17. 00:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Most akkor mit is tegyek?
2011. jan. 17. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
a gyúrás legyen ez: péntek:nyomások, szombat:alsótest és törzs ,vasárnap:húzások.kondi után fehérje,thai-box után kaja,csoki,tömegnövelő,akármit csak egyél utána.összesen egyél kb 500gramm szénhidrátot,és 170gramm fehérjét naponta.
2011. jan. 17. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm szépen:)))) ehhez próbálom tartani magam a jövőben. Kösz még egyszer!
2011. jan. 17. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!