Egyébként a sparring-nak ez az egyik célja,hogy szokd azt is ha megütnek,mert úgyis megütnek előbb utóbb.
A sportok meg amiben elég sokat ütnek fejre az ökölvívás,meg a francia box-savate.Ezeken szinte minden edzésen van kesztyűzés.
2011. jan. 15. 22:35
4/11 anonim válasza:
Ahogy elnézem a helyesírást, párat már kaptál a kókuszodra :D
2011. jan. 15. 23:10
5/11 anonim válasza:
A koponyacsontot elvileg meg tudod erősíteni, hogy keményebb legyen az ütésekkel szemben, viszont a ringben leginkább nem emiatt veszélyes egy fejet ért találat, hanem az agyrázkódás veszélye miatt, és bármilyen kemény a koponyád, az agyad ért hirtelen nyomástól az még nem véd meg.
2011. jan. 15. 23:28
6/11 anonim válasza:
mien, ameik,ütésktöl,állóképesebb
mielőtt végignéztem a helyesírást azt mondtam volna, hogy ne akard, hogy verjék a fejed,mert butít, de rájöttem,hogy már elkéstem
Na jó, azért álljunk csak meg... A Shaolin kolostorokban napi négy órát töltenek a tanítványok azzal, hogy a koponyájukat erősítik, továbbá hasonló időt fektetnek az Aranyharang (vagy Páncéling) gyakorlatoknak, hogy a Chi erejét is felhasználhassák a védelemre, és így évek alatt jutnak el oda, hogy már van gyakorlati haszna az ilyen irányú edzéseknek. Mindezt ugyan nem fogja senki megtanulni azzal, hogy Magyarországon eljár Shaolin Kung Fu edzésekre.
2011. jan. 16. 19:56
9/11 anonim válasza:
igen van rá 1 gyakorlat amit ismerek. Lefekszel a földre és felhúzod a nyakad ezáltal 1 idő után nagyon be fog durrani a nyakad és jól ki fogod edzeni ami hasznos mert nem nagyon tudnak majd kiütni.
UI: nemárt úgy is csinálni hogy amikor felhúzod a nyakad akkor jobbra-balra is tologatod h az oldal nyakizmod is legyen mert 1 jobb v bal horog után szagolhatod a dzsuvát a padlón:)
2011. jan. 16. 22:21
10/11 anonim válasza:
Kedves legutóbbi Válaszoló, a nyak izmainak erősítése valóban igen fontos valamennyi küzdősporthoz, ám nem értem, hogy milyen összefüggést vélsz felfedezni a nyak erőssége és a fej keménysége, a kiüthetőség között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!