Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki olvasta a "A meztelen...

Aki olvasta a "A meztelen harcos" című könyvet mi a véleménye? Hatásos?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 17:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vannak benne ábrák egylábas guggolásról,egykezes fekvőtámaszról,stb... De verekedni nem ebből a könyvből fogsz megtanulni.(Nincs benne harcművészet)Azonban az általa kapott erőt nagyon jól tudnád kamatoztatni küzdősportokban(pl:ütőerő).
2011. jan. 16. 19:50
 12/20 anonim ***** válasza:
A könyvnek nem azért meztelen harcos a címe,mert szétcsapod Chong li-t,ha elolvasod.Hanem azért,mert mindenféle eszköz nélkül(meztelenül),a saját két kezeddel küzdesz meg az erőnlétedért,erődért.
2011. jan. 16. 19:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Tényleg, az ütés ereje elvileg tömeg*sebesség a négyzeten, szóval ha erősebb vagy hogy ütsz nagyobbat? Mert elvileg csak a súlytól és a sebességtől függ, az ütés ereje. EZ valóságba a technika hogy hogy adod bele a súlyod az ütésbe, és az izmaid robbanékonysága
2011. jan. 17. 00:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Kedves legutóbbi Válaszoló, szerintem ebbe most ne menjünk bele, egy harci technika biomechanikai és fizikai háttere jóval bonyolultabb ennél.
2011. jan. 17. 01:11
 15/20 anonim ***** válasza:
nem tudom, egy kő is nagyon tud fájni ha megdobnak vele, meg is ölhet, pedig annak tényleg csak tömege meg sebessége van, ereje meg nincs
2011. jan. 17. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:
12:56 Az ultrabölcsesség mellet nem árt agyat is belevinni a mondandónkba... Szerinted mindegy,hogy milyen erővel repül neked a kő? :/
2011. jan. 17. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Főleg,hogy erőhatás nélkül nem is repül neked... O_o
2011. jan. 17. 13:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Emberek, kérlek Titeket, szerintem ebbe itt ne menjünk bele! Jóval több előismeret és tapasztalat kéne a harcművészeti technikák fizikájának megvitatásához, és enélkül teljesen értelmetlen meddő vitatkozással egymásnak esnetek!
2011. jan. 17. 15:44
 19/20 anonim ***** válasza:
oké, de csak annyit hogy egy repülő kőnek nincs ereje, akkor fejt ki erőhatást amikor becsapódik, és az pedig a súlyától és sebességétől függ
2011. jan. 17. 17:07
 20/20 anonim ***** válasza:
persze a repülő kőnek is kell erőhatás hogy elinduljon, és az meg függ az erőtől, hogy milyen gyorsan indul el... na megválaszoltam a saját kérdésem, kösz a segítséget: D
2011. jan. 17. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!