Mehetek ma futni? 10 fok van kb.
Figyelt kérdés
Nem szoktam futni, de szeretnem elkezdeni. 10 fok van es esett az eso. Szerintetek menjek el futni vagy ne? Mit vegyek fel? :D Tudom hulye kerdes, de nem szoktam futni..:/2011. jan. 15. 13:28
1/3 anonim válasza:
Vannak akik futnak ilyen időben is ... -.- szóval rajtad múlik , hogy most elmégy-e .
Mit vegyél fel?: D hát valami olyan cuccot amiben nem fázol annyira, melegítőt , felsőt meg ilyen cuccokat :D tudod.
2/3 A kérdező kommentje:
Eleg furcsa helyen lakom am. :D Amikor ho volt reggel mentem suliba a pasas rovidnadragban futott el elottem. :D:D
2011. jan. 15. 14:03
3/3 anonim válasza:
:D , én is láttam szegeden már pár darab érdekes futó emberkét -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!