Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha a konditeremben a gépen...

Ha a konditeremben a gépen mért pulzusom 150 és 180 körül van, az baj?

Figyelt kérdés
Szerintem sok, de nem értek hozzá. Nektek mennyi szokott lenni? Tudom, hogy nem pontos a mérése, de érdekel. :)
2011. jan. 14. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
az hülyeség. nekem a múltkor pár perc futás után a gép 400 at mutatott mint pulzus.... ennyire bízz meg benne. ez másodpercenként 6-7 verés lenne ami a halállal lenne egyenlő
2011. jan. 14. 22:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez szép! :) Mennyi lehet a normális pulzus futáskor/elliptikus tréneren?
2011. jan. 14. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
nem sok az sztem, bár viszonyítani csak ahhoz tudok, hogy általában mikor kerékpározok és egy elég húzós emelkedőn tekerek fel hosszú ideig a vége felé olyan 190-nél van a pulzusom. legnagyobb mért eddig 205volt de csak vagy 2 másodpercig mert akkor már blokkolt a szervezetem és egyszerűen nem bírtam tekerni tovább így megálltam pihenni. átlag pulzusom tekeréskor 165. de hogy ez normális-e függ kortól/nemtől/testsúlytól.
2011. jan. 14. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

220 - your age = max HR

max HR x .70 = lower end of your range

max HR x .85 = upper end of your range

2011. jan. 15. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!