Annak mi a neve amikor lefekszel a hátadra és behajlítva felhúzod a lábad a mellkasodig és utána kinyújtod és felugrasz és talpon vagy? És azt hogy kell megcsinálni?
persze hogy meglehet :D igazából tényleg csak rá kell érezni, aztán kicsit gyakorlod és meg is van. megpróbálok segíteni: ugye hátadon fekszel, felhúzod a lábaidat (én szinte teljesen nyújtva szoktam, nekem így könnyebb) a fejed fölé, kb a térded legyen az arcod előtt. csukd össze magad amennyire csak tudod, és a lapockáidon/tarkódon legyen a testsúlyod. kezek ugye a fülek mellett. most meglendíted a lábaidat, hogy kört írjanak le nagyjából, tehát hogy a talpaid a padlóra érkezzenek. a meglendítés után egy nagyon kicsivel lökd el magad a kezeiddel olyan erősen, amennyire bírod. ki kell tapasztalnod hogy pontosan mikor. ezek után pedig csak igyekezz magad alá kapnod a lábaidat, és kész is.
- a lábaiddal ERŐSEN, körívesen lendíts,
- a kezeiddel a lábad lendítése után egy kicsivel lökd el magad a földtől.
gyakorolj sokat és meglesz :D
itt egy kis kép is hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!