A bokasúly ér valamit, ha csak úgy (nem tornához, hanem napközben csak úgy) felrakom?
Nem felesleges csak kevés. Ezen már sokat gondolkodtam amúgy :D Nekem úgy kéne, hogy a kezemre és a lábamra is. Tehát négy darab egyenként olyan 15kg kéne lennie. Ezzel több gond is van... pl az anyaga. Ha uránnal csinálnám akkor lehetne viszonylag kis méretben megcsinálni csak de akkor meg belehalnék a sugárzásba. A másik lehetőség az ólom ami megint nem nyerő mert honnan szedek 60kg ólmot illetve rá a pénzt :D De viszont ha lenne, akkor rajtam egész nap rajtam lenne, még aludni is abban aludnék. Könnyebb lenne valamilyen gravitációs kütyüt tervezni a házba ahol jó kis 2G-s erő hatna rám... sajnos jelenleg egyik sem kivitelezhető így hanyagolom egyenlőre.
Tehát igazából baromi hasznos lenne de nem csak 1-2 óráig hanem folyamatosan és nem csak fél kg hanem minimum 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!