Ha felszedtem egy jókis izomtömeget, akkor nem kell más a szálkásításhoz mint? Többi lent
Figyelt kérdés
Diéta,Súlyzós edzés,Aerob edzés(1 óra séta),néha 10 perc kardió(szobabicikli,futás?2011. jan. 7. 12:38
2/6 anonim válasza:
Szerintem a "diéta" részben a fehérje is benne foglaltatik. De amúgy én szerintem ide tartozik az alvás is diéta során kiemelkedő szerepe van az alvásnak napi 8-9 óra csökkentheti az izomvesztés nagyságát!
3/6 A kérdező kommentje:
Jah bocsi azt nem írtam hogy naponta aludni is szoktam...hihetetlen!
2011. jan. 7. 17:23
4/6 anonim válasza:
Ezt nem viccből irtam az ilyen kezdő kis tinik mint ti egész este az msn-en vagy facebook-on lógtok aztán 6-7 órát alszotok ami 10-15%-al növeli az izomvesztést. Ne szóljál be ha nem vagy túl legalább egy versenydiétán...
5/6 anonim válasza:
Kaja, pihenés, Glutamin, BCAA, intervallum, súlyzós.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő,és min 8 órát alszok egy nap.
2011. jan. 7. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!