Szerintetek melyik gyakorlatokat nem érdemes/nem kell csinálni egy váll edzésen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 14:13
1/8 Saten ҉ válasza:
Guggolás :D
Amúgy meg szerintem ilyen nincs. Ha valamelyik fáj akkor azt ne azt cső
2/8 A kérdező kommentje:
Én az állig húzáson és a nyak mögül nyomáson gondolkodok
2010. dec. 31. 14:31
3/8 Saten ҉ válasza:
Állig húzást nem szoktam, nyak mögül nyomás meg minden válledzésben benne van. Nekem semmi bajom nincs tőle... egyedül két dolog amivel igazán vigyázni kell az a fordított fogású bicepsz scott padon illetve a fordított fogású nyomás. Na ez a kettő kitud nyírni ha nem vigyázol, bár ugyan ez vonatkozik mindegy más gyakorlatra is. Ha szabályosan végzed akkor nem lehet belőle baj
4/8 A kérdező kommentje:
Fejfölé nyomást egykezessel érdemes csinálni?
2010. dec. 31. 14:40
6/8 anonim válasza:
Az inkább oldalsó deltára megy, próbáld meg az Arnold-nyomást helyette.
7/8 Clem válasza:
A váll izom annyira egy összetett sok fejű izom..hogy arra nincs fölösleges gyakorlat..!:)
Arra figyelj hogy az összes fejet megdolgoztasd..pl.:
-oldalemelés
-valamilyen nyomás
-előre emelés
-döntött törzsű oldal emelés
-csukja:váll vonogatás
8/8 A kérdező kommentje:
Erre rájöttem,de azért köszi.
2010. dec. 31. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!