Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen a kondigépünk" ezen...

Ilyen a kondigépünk" ezen milyen fajta gyakorlatokat tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

18/L

Természetesen vannak hozzá súlyok is :)

2011. júl. 24. 11:11
 1/10 A kérdező kommentje:
eléggé unatkozok a nyári szünetben aztán elterveztem h tornászok ha már van egy ilyen gépünk:)
2011. júl. 24. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
mell, láb
2011. júl. 24. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Igazából mindent meg tudsz rajta csinálni, csak fantázia kell hozzá...
2011. júl. 24. 11:23
 4/10 dirtboy ***** válasza:
mell,láb,tricepsz,ha van kézi súlyzód akkor még egykézel tudod a padot ferdén scott padként használni bár lányok azt nem nagyon szokták csinálni
2011. júl. 24. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:

igen! mindent megtudsz,ha vannak egykezesek is.

bodybuilder.hu-edzés

ott vannak a gyakorlatok

hazaértél boltból fps?

2011. júl. 24. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
én edzettem itthon kb 1,5 évig egy ilyen géppel és mindent meg tudtam csinálni. ezen melleztem, lábaztam, többit meg szabadsúllyal meg lehet csinálni. később meg beszereztem egy másik gépet is.
2011. júl. 24. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Már egy jó ideje :D kb 10 percig voltam távol :) meg most egy kis ideig, mert kajáltam meg mert betörtem az egerem görgőjét... a szemét egy ideje szórakozik, hogy nem nyit új lapot vele, most egy kicsit jobban megnyomtam XD

Amúgy akár a guggolni is tudsz vele, ha ügyes vagy bár azzal vigyázz, inkább kisebb súllyal csináld mert elég nehéz rácélozni a kis tartó pöckökre :) de ott van pl a mellső fogású guggolás azt simán tudod nyomni ahhoz csak rúd kell.

2011. júl. 24. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Sőt akár scottpadnak is használhatod a háttámlát :D
2011. júl. 24. 12:07
 9/10 A kérdező kommentje:
köszy a válaszokat hát kézi súlyzóm igazából nincs csak ilyen 1,5 kilós xD de lehet beszerzek vmi nagyobbat. Majd körbe nézek a body builder.hu-n mielőtt hozzákezdenék aztán használom majd a fantáziám :P ;) :)
2011. júl. 24. 12:34
 10/10 A kérdező kommentje:
van hozzá rúd is meg tárcsák"
2011. júl. 24. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!