Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Puffasztott rizs jó a tömegnöv...

Puffasztott rizs jó a tömegnöveléshez?

Figyelt kérdés

Olvastam egy testépítő webmagazinban, hogy a puffasztott rizs az elsőrangú szénhidrátok körébe tartozik, de én úgy tudtam, hogy azt a fogyókúrások eszik.

Természetesen ha tényleg jó tömegnöveléshez, akkor nem a kenyér helyett enném,, hanem mellé pluszba.

2010. dec. 31. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

ember...A puffasztott rizs szerinted mi a p*cs?Rizs csak puffasztva van.Akkor szerinted jó?(rizs-csirke mond valamit?)kenyér bazze...

Amúgy meg akkor mi van ha fogyókúrások is eszik?A testépítők nem esznek diéta alatt rizscsirkét?A f*szt nem.Csak nem annyit.

Amúgy a csomagolásán rajta van a ch tartalma(80g körül).Szerintem innentől fogva egyértelmű a válasz

2010. dec. 31. 08:19
 2/7 Saten ‫҉ ***** válasza:
Végül is szénhidrát, én csak akkor javasolnám neked ha könnyen zsírosodsz. Mivel eléggé telít, így nem lehet belőle túl sokat enni (bár én tudok :)), szóval ha korlátozni akarod tömegelés alatt is a ch-t akkor jó
2010. dec. 31. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
persze hogy telít.Olyan mintha 10deka rizst levernél.Reggelire szoktam burkolni melóban.Otthon zabozok
2010. dec. 31. 08:25
 4/7 Saten ‫҉ ***** válasza:
Hát én meg hanyagolom inkább... se az íze se az állaga nem tetszik. Inkább piknikezek az iskola közepén főtt rizzsel mint, hogy azt egyem :P
2010. dec. 31. 08:43
 5/7 Saten ‫҉ ***** válasza:
max csak ha nagyon muszáj
2010. dec. 31. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:
mondjuk ez csak ízlésbeli dolog mait te írsz.Bár nekem ilyen szempontból sincs vele bajom.Szeretem ropogtatni
2010. dec. 31. 08:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2010. dec. 31. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!