Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy formáljam a felkarom?

Hogy formáljam a felkarom?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy-két év alatt kicsit megvastagodott a felkarom. Nem igazán szembetűnő, de engem zavar. Azt mondják hogy 'konyhásnénikar' meg 'integetőháj' kezdeti fázisa. :(

Nem vagyok dagi 170/56 viszont az is igaz rám, hogy utálok mozogni. Igyekszek a jövőben, már van 2 kicsi súlyzóm és azzal végzek gyakorlatokat minden nap. Viszont tartok tőle, hogy így még nagyobb lesz.

A kérdésem tehát az, hogy mit csináljak vele, hogy kisebb legyen? Valmilyen torna, gyakorlat, fogyókúra vagy akármi amitől kisebb lesz. L/20

2010. dec. 29. 15:02
 1/6 anonim válasza:
22%

Végezz szálkásító gyakorlatokat, bár az egy lánynak nem igazán áll jól.

Diétázz, mozogj és nézz körül a zsírégetők közt Az L-carnitint ajánlom.

Végezz naponta minimum fél óra kardió edzést.

Üdv

2010. dec. 29. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ez volt a bajom, én "bokszoló" kézmozdulatokkal formáltam meg. Ökölbe tett kézzel a levegőt ütögettem :D De úgy h direkt érezzem h a felesleg az mozog, lötyög ha érted..Csak néhány percig csinálom minden este, és mióta elkezdtem (nyár vége) azóta már alig van bajom vele, bár egy kis plusz még van rajta..de nem szélesedik ki tőle a karom. Nem megerőltető, és nekem nagyon hatott, próbáld ki te is! Hajrá!
2010. dec. 29. 15:18
 3/6 Da puta madre ***** válasza:
Feszesítened kell a felkar izmait, súlyzós gyakorlatokkal. Leginkább arra van szükséged, hogy a tricepszedet eddzed. Tolódzkodás, lórúgás, homlokra engedés, fekvőtámasz-ezeket otthon is végezheted, ha nem tudsz kondiba járni valamiért.
2010. dec. 29. 15:42
 4/6 anonim válasza:
Sok-sok-sok-sok hokizással.
2010. dec. 29. 15:47
 5/6 Da puta madre ***** válasza:
100%

És ne félj, nem lesz 50-es kezed tőle, de feszesebb lesz. Figyelj a kajádra, egyél több fehérjét, mint eddig.

Tolódzkodást, fekvőtámaszt gondolom ismered, homlokra engedés: [link]

Lórúgás: [link]

A fekvőt pedig test mellett engedve le a kezedet.

És akkor a tolódzkodás se maradjon ki: [link]

2010. dec. 29. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szálkásító gyakorlatok nincsenek, max szálkásító étrend, mellé mehet bicepsz-tricepsz és váll gyakorlat, hogy valami fogja a hájat alulról.
2010. dec. 29. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!