Edzésnél a kajálást mikorra iktatjátok be? Edzést aztán kaja? Vagy amikor jön az ebéd meg stb. akkor esztek?
Én edzés elött 1-1.5 órával szokok enni ha fáradékonyabb vagyok fél órával még elötte bedobok banát+mazsolat turmix kombot akkor erőre kapok. Utána fél órával turmix pufi rizs és rá 1 órával meg jöhet a csirke+rizs.
Testépitőnek nem igen van olyan hogy ebéd amikor elővan irva az adott étkezés akkor eszik nem 6-kor 10-kor 12-kor 16-kor meg 20-kor igy pontba :D
attol fugg mennyit edzel egy nap...aktiv sportolo vagy???
en reggel koran elmegyek futni (6:30-7h korul) utana nemtudok edni eg yfel oraig,mert meghajtommagam..utana eszem tojasrantottat altalaban...
majd 10kor edzes elotte eszem meg valami gyumit...edzes utan(ez nem futas,technikai vagy kuzdelmi edzes,ilyenkor kivagyunk ehezve)rogton ebed,sok hust,salata.... majd 2 orara ra megint bekapunk valamit (VAGY EGY turmixot,akarmit..)es edzes elott eszem valami csokoladet szenhidratot,h ne essen le a vercukrom.....edzes utan meg egy konyebb vacsit. de sajnos az edzesem nagyon keson kezdodik este 6kor vagy fel 6...de normal esetben 6ig kene kajalni..igy nekem csuszik 8 kor kajalok utoljara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!