A homlokraengedés elengedhetetlen a triceps edzésében?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 12:30
2/15 A kérdező kommentje:
Mit kéne csinálni helyette? szüknyomás,csigás letolás,tolódzkodás,a többi eléggé öli az izületet,még akkor is ha helyesen,koncentráltan csinálom.
2010. dec. 29. 12:34
3/15 anonim válasza:
mert miért ölnék az ízületeket?A letolások csigán és kötélen a talán a legjobb gyakorlatok.A tolódzkodás szintén.
De ottvan még a tricepsznyújtás fej fölött kötéllel.Hát mögött alsó csigán.Lórúgás.
De én a letolásokra építeném az egészet
4/15 A kérdező kommentje:
Ha a homlokraengedést,vagy a fejfölött nyújtást csinálom akkor eléggé kattog a könyököm,hiába rendesen csinálom.
2010. dec. 29. 12:49
5/15 A kérdező kommentje:
szerintem félre értetted,mert a letolások,és a tolódzkodást tudom csinálni,a többit nem:P a nyujtásokat,homlokraengedést stb
2010. dec. 29. 12:51
6/15 anonim válasza:
nekem meg attól is kattog a vállam ha felemelem a kezemet.Akkor ne emelgessem a karomat mert az ízületgyilkos dolog?Az csak annyit jelent hogy kevés az ízületi folyadék.Azok a gyakorlatok ízületgyilkosak amik kifeszítik az ízületet.Mint a nyakból nyomás.Letolásnál esetleg az egyenesrudas ami nem a legjobb de az sem vészes
7/15 A kérdező kommentje:
de eléggé fáj is közbe
2010. dec. 29. 12:53
8/15 anonim válasza:
Ami fáj azt pihentetni kell.Ez alapszabály.Majd ha már nem fáj akkor csináld
9/15 A kérdező kommentje:
Ok,köszi a válaszokat!
2010. dec. 29. 12:59
10/15 anonim válasza:
"Kifeszítik az ízületet" Ez mit is jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!