Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha berakok egy efféle "edzést"...

Ha berakok egy efféle "edzést" nem fogja csökkenteni az erőmet?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy kétnaponta szoktam edzeni, és múltkor vettem észre hogy milyen gyenge az állóképességem(néhány perc után kifulladtam) és azt terveltem ki hogy azokon a napokon amikor nem kondizok, csinálnék négyüteműket,ugróköteleznék,futnék - szóval állóképességnövelő gyakorlatokat végeznék, szerintetek ez nem fog hátráltatni a súlyemelésekben?(amúgy nem vagyok olyan nagy darab h nem kéne birnom a futást - 190cm-hez 80kiló dukál,csodálkoztam is hogy ennyit ér hogy szálkás vagyok ha elkezd kergetni egy kutya tuti elkap mondjuk)
2010. dec. 28. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan formában nem fog hátráltatni hogy gyengülsz, de ha vékony testalkat vagy valamilyen szinten csökkenthet az izomnövekedést mert túledzettséget okoz vagy aerob jellegű mozgás. Ha a súlyemelés a lényeg hogy minél nagyobb súlyokat mozgass meg akkor nem hizem hogy kárt okoznál. Azt ne gondold hogy elkapna könnyen egy kutya én sem vagyok olyan kitartóan futó de ha egy kutya vagy egy éhes etióp csorda lenne a hátam mögött olympia szinteket lennék képes csinálni hogy megmentsem a bőröm :D
2010. dec. 28. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben heti 1x iktatnám be.

Ha pl 3 napos edzésterved van, akkor:

Hétfő-Kedd normális edzés

csütörtök állóképesség növelő

péntek edzés.

Gondolom a hétvégéket szabadon szeretnéd hagyni :)

2010. dec. 28. 23:45
 3/4 Saten ‫҉ ***** válasza:
Én megkockáztatnám a heti két alkalmat viszont nem nem fekvőznék csak futnék. Egy kis intervallum kardió hamar megdobja az állóképességed
2010. dec. 29. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van ideje, akk nyugodtan :D
2010. dec. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!