Stanazolol okozhat puffadást?
Figyelt kérdés
Egy hete szedem,de azóta fel van puffadva a hasam,és a mellékhelységben sem igen voltam,pedig az előtt naponta.
Lehet attól?
2010. dec. 28. 20:05
1/3 anonim válasza:
ha már szeded tudnod kéne hogy van e ilyen hatása.Azt sem tudod b*zdmeg hogy mit szedsz
2/3 anonim válasza:
Nem értem minek kell minnnap egy ilyen vontatott kérdés már , mi ezzel a cél hogy itt verd magad hogy te szteroidozol ? mert senkit nem érdekel... Akkor csak gratulálni tudok ha beszerezted a winstrol-t és nem tudod a mellékhatásait remélem nem ilyen tájékozott vagy a tabletta adagolásában ....
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg attól, akitől szerezted.
Szerintem valami más sz@rt kaptál helyette, és keményen dobott az ösztrogén szinteden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!