Vibra Belt érdemes lenne meg vennem? Nagyon Fontos!
köszi a véleményed.nem ismerem ezéert nem tudom mit várjak töle!az uszogumim letornásása nem megy.kb 12 évig keményen bicikliztem!formés popsi de nagyon vastag lábaim lettek!
és keresek valamit amivel tudnám egyensujozni!!!!
a legutolsonak annyit szeretnek mondani... nöj fel és ezeket használd te.mert én soha nem fogom.
És ha okos ötleted vagy véleményed nincs akkor inkabb meg se Szólaéj!!!!!!!!!!!!!!
Az 5-ös válaszolóhoz szólnék!
Személyi edző???? Ember! 5000Ft/alkalom, azért hogy ott hajrázzon mellettem? Heti három edzésre havi 60e Ft, és akkor még a konditeremért meg az egyéb dolgokért nem is számoltam semmit. Ennyibe kerül egy ficsúr, aki pusztán divatból ott szívja az emberek vérét a konditermekben.
Ha valaki edzeni akar, akkor az edz. Semmi szükség nincs méregdrága vészívókra! Komolyan mondom, a "személyi edző" az egyik legfeleslegesebb dolog a világon! Azon kívül, hogy vagánykodni lehet vele a konditeremben, egy kalap semmit sem ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!