Légpuskát szeretnék vásárolni 35e ft környékén 10m-es pontlövészetre (egyetemi sport, kezdő szint) illetve otthoni hobbi célokra. Ha idővel kicsit komolyabban is szeretnék belemrülni ebbe a sportágba, szerintetek milyen fegyvert érdemes vennem?
Figyelt kérdés
van már légPISZTOLYom, egy Diana mod5ös, de kellene egy puska is( a lőteremben vannak fegyverek amiket ingyen használhatok, de azok szórásképe nagy, gyengék, és mivel kevés van belőlük, várni kell a soromra...nézegettem a Baikal IJ61-et, olvastam róla fórumokon és eléggé elbizonytalanodtam...2011. jan. 24. 19:53
1/4 anonim válasza:
Nekem régóta van Slavia 631-esem, minden szempontból elégedett vagyok vele, erős, pontos, remek légpuska, ráadásul én anno 20 ezerért vettem szakboltban. Neked is bátran merem ajánlani.
2/4 anonim válasza:
nekem is slavia 631-es légpuskám van és teljesen jó olyat vegyél ár érték arányban a legjobb
3/4 anonim válasza:
nekem 630-as slavia van :D
jóféle kis puska. szerintem hobbi célra tökéletes, még 10m-es pontlövészetre is akár, de ehhez már nem értek.
4/4 anonim válasza:
Használt német versenylégpuskák 100 forinttól vannak pl. Anschütz 2001, Feinwerkbau 600. ha komolyan gondolod a lövészetet ilyet vegyél majd később. Hidd el ha módodban áll megéri spórolni(igazi versenysúly, állítható versenysütés, pontosság, sok évtizedre tervezett minőség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!