Egy kezdő számára miylen gitárt ajánlanátok ha hobbi szinten szeretném használni? Fontos hogy nincs valami sok pénzem, oylan max 30ezret szeretnék rászánni.
Milyen gitárra gondoltál pontosan elektromos,basszusgitár,akusztikus gitárra?
Elektromos gitárból szerintem a squier bullet stratocaster elég jó minőség az árához képest főleg hogy a fender csinálja!
De nézz körbe a [link]
Jó sok dolog van elég jó árba.
igen, épp ez lett volna a kérdés, hogy ti akusztikusat/basszust/elektromosat/stb-t ajánlotok e egy csóró kezdő gitárosnak :D
mert pl ha az elektromosoknál a normális minőségű is 50ezernél kezdődik akkor inkább más tanácsot kérek :D de köszi szépen az eddigieket is :)
Ne az ár határozza meg, hogy milyen hangszeren kezdesz zenélni! A basszusgitár ritmus hangszer, az elektromos és a klasszikus-, de még az akusztikus gitárnak is egészen más a karaktere, ezért teljesen különböző stílusú zenék játszhatók rajta.
Klasszikus gitár: no comment
Akusztikus: country, lassabb rock számok, tábortűz éneklős gitárkíséret.
Elektromos: country, rock, metál
Elektro-akusztikus: jazz, Rn'R
Persze a fenti nem szentírás, de ez a kialakult gyakorlat. Basszusgitár pedig szinte mindegyik stílushoz adhatja a ritmuskíséretet, de szóló hangszerként is kezelik néhányan.
Azt kell eldöntened, milyen zenét szeretnél játszani, van-e olyan előadó, akinek a játék ínspirálólág hat rád. Nekem nagyon tetszett Duff játéka a gunsból, ezért kezdtem basszusgitározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!