Gipszben van az egész vállam s karom többi lent?
Figyelt kérdés
Testépitek ,hogyan tudnám elkerülni a leépülést ,valamilyen gyakorlattal tudnám szinten tartani?2010. dec. 21. 10:52
1/7 komasa válasza:
A gipsz pont a rögzítést szolgálja! Akkor jó, ha nem tudod mozgatni. Ebből következik, hogy semmi gyakorlat nincs ilyen esetre. Ha leveszik a gipszet, akkor folytatódhat a gyúrás! (persze óvatosan)
3/7 Saten ҉ válasza:
Szerintem egyél rendesen, nem gáz ha kicsit zsírosodsz azt majd le tudod vinni amikor újra elkezdtél edzeni
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat olyan alkatom van ,hogy hízni biztos nem fogok csak az izom megy le amiért nagyon sokat dolgoztam !ájjjjjjjjjjjjjj de ideges vagyok....
2010. dec. 21. 13:03
5/7 anonim válasza:
szerintem sehogy nem tudod elkerülni,ha gipszben vagy.ez van sajna:( majd visszaszeded,de lehet nem is fog annyira leépülni.
6/7 anonim válasza:
Kicsit lejjebb megy,és?Van izommemória,uh miután leveszik a gipszet gyógytornázol kb 1-2hónapot,aztán jöhet a rendes edzés.
Én év elején feküdtem 2 hónapot,mozogni nem bírtam.Rendbe jöttem és kb 2 hónap alatt visszanyertem az eredeti méreteim.Próbálj rendesen kajálni.Nekem a fekvés alatt teljesen elment az étvágyam,de próbáltam magamba gyűrni uh annyira nem zuhantam meg,csak felpuhultam.
7/7 A kérdező kommentje:
ez az ,hogy ilyenkor nincs étvágyam...
2010. dec. 21. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!