Milyen itthon végezhető tornagyakorlatokat ajánlatok ha a csipőmet, fenekemet, hasamat és a combjaimat akarom formálni?
Ja, semmi gond:)
Nem lettem mérges, csak magamra vettem a kioktatást amit írtál, pedig tudom, hogy a kérdezőnek szólt:)
Meg semmi okom nem lett volna rá, hogy vitázzak veled, mivel teljesmértékben egyetértek azzal amiket írtál, és azzal is tisztában vagyok, hogy segítő szándékkal tetted:)
Csak itt sok olyan ember kezd bele a "fogyózásba" stb. akinek lövése sincs a dolgokról, és még arra sem hajlandó, hogy utána járjon, pénzt kiadni rá meg aztán pláne nem:)
De ne foglalkozz velük, te megtettél mindent:)
Aki nem akar sokáig élni, lusta, nincs önkontrolja vagy a titkos rövidebb utakat keresi azzal nem sok mindent lehet csinálni:)
a 02:9, 22:16, és az elöző válaszló vagyok:)
Youtubon találsz egy csomót, írd be a keresőbe, de lehetőleg angolul:)
Vagy itt:
De ezekeket le kell tölteni, véleményt nem tudok írni mivel nem ismerem az ilyen dvd-ket, és még letölteni sem próbáltam őket:)
Itt vannak videók amiket nem kell letölteni:)
Arra jók, hogy otthon elszórakozz velük unalmas pillanataidban:)
De mint már mondtam jobban jársz ha el mész valahova, és nem otthon próbálkozol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!