Az normális ha én nemtudom magam ugy elképzelni hogy boxolni fogok!?
Már kemény 1honapja boxolok..és az baj ha én nemtudom magamról azt elképzelni vagyis nincs a fejemben egy olyan kép vagy "video"hogy én ugy védem meg magam hogy használom majd a box tudásom.
ezzel mindenki igyvan?vagy majd ha neadjisten élesbe magátol fog menni minden?reflex szerűen?
igen tudom.
de nem ezt kérdeztem. azért kössz.
Ha rendszeresen eljársz edzésre,akkor ez elmúlik.Mindent meg lehet szokni,neked most gondolom az edzéshez kell aklimatizálódni.És igen,egy idő múlva reflexből jön az egész,de nem csak az ütés,hanem az elmozgások és a fenyegetés felismerése is testbeszédből.
De ha 1 hónapja jársz már,akkor gondolom volt már részed kesztyűzésben nem?
őő hát igen volt.1"komolyabb" volt egy meg ugy hülyéskedett velem a gyerek mert őt nem nagyon érdekli az edzés.
az unoka tesom akar velem kesztyűzni de félek mert mindg mondja nekem hogy na most betöröm az orrod meg ilyenek.
félek kesztyűzni.
bár lehet hogy majd későb ez már elfog mulni..
remélem.
köszi a választ.
remélem énis hogy elfog mulni.
várom a többi választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!