Mit csináljak, hogy még vékonyabb legyek?
igen, lehetnél vékonyabb is... Akár 30 kilós is lehetnél, de az már egészségtelen!!! Szerintem ehhez a magassághoz ez a súly tökéletes! Ha pedig valahol van egy kis felesleged, sportolj!
Izmosít? És azzal mi a baj??? Most az számít, amit a tükör mutat, vagy amit a mérleg??? :S
1. Ha esetleg olyan alkat vagy, hogy még ilyen kis tömeggel sem tűnsz soványnak, akkor fussál, az nem izmosít.
2. Viszont szerintem 55 kg 173 centihez igencsak sovány, de azért ez alkatfüggő is, lásd 1. Ettől még sportoljál, csak fogynod nem feltétlenül kellene, szóval szerintem sportolj és egyél többet.
55kg nem elég vékony? nem sportolsz! nem is figyelsz a táplálkozásra! örülj hogy nem híztál el! amúgy a kérdés magában hordozza a választ: sport és odafigyelés a kajára.
a többi már ezerszer le van írva. de ennél már ne akarjál vékonyabb lenni, ez így is elég sovány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!