173cm,55kg. Mit csináljak hogy vékonyabb legyek? 17/L
Figyelt kérdés
Nem sportolok semmit és arre se figyelek, hogy mikor mit eszek. :S2011. jan. 5. 22:20
1/11 anonim válasza:
Mondd, miért akarsz te vékonyabb lenni, mikor ideális a súly/per magasságod. Én alacsonyabb vagyok nálad és nehezebb is, és szeretnék olyan könnyű lenni, mint te.
Amúgy, ha egészségesen akarsz élni, akkor mindennap legalább 3km séta - nem az iskolába sétálni, hanem azon kívül, és ne egyél olyan kajákat, amik tele vannak tartósítószerekkel és színezékekkel!
2/11 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, mert akkor már kórosan sovány leszel.
Én kb. olyan magas és nehéz vagyok mint te és azon küzdök, hogy hízzak egy kicsit.
Ész hová mész???
4/11 anonim válasza:
160 centisen vagyok ennyi...nekem tényleg fogynom kellene pár kilót, 8-at híztam, ha annyit nem is, de legalább egy 5-öt le szeretnék adni...neked inkább híznod kellene!
5/11 anonim válasza:
Semmit. Jó vagy úgy, ahogy vagy.
6/11 anonim válasza:
Csajszi te egy kicsit lökött vagy:P
173 cm-hez az 56-58kg lenne az ideális, te már a sovány kategóriába tartozol.
Gondolom, olyan vagy, mint egy modell.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon vékony és csinos lehetsz, nekem is ezek a paramétereim, és hát látom magamon, hogy nincs feleslegem:))) Mondjuk én azért rendszeresen mozgok, talán neked is csak azt kellene. Heti három edzés, valami, amit szeretsz, és hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben.
8/11 A kérdező kommentje:
A vádlimon meg combom kicsit olyan lógós. :SS
2011. jan. 6. 14:16
9/11 anonim válasza:
Akkor nem fogynod kéne, hanem egy kicsit izmosodni.
10/11 anonim válasza:
Azon csak az edzés segíthet - és segít is, csak kell egy kis rendszeresség. Sokan nem hiszik el, de tényleg olyan jó érzés utána...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!