Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit6 csináljak, hogy vékonyabb...

Mit6 csináljak, hogy vékonyabb legyen úgy amblokk a lábam!?

Figyelt kérdés

Teljesen anyu alakját örököltem.Nézegettem róla régi,Balcsis képeket,ahol bikiniben van,és mintha csak én lettem volna rajtuk,mármint az alakunkat illetően.A vállam és a csípőm egy vonalban van,ahogy anyunak is,de nekem kicsit szélesebb a vállam,és a csípőm is kerekebb,a hasam lapos,a cicim átlagos,szóval felül tök jó minden....de csípőtől lefelé,a fenekem még úgy ahogy elmegy,de a combom,vádlim vastag,tömzsi,ahogy anyunak is,bár neki az is vékonyabb volt egy picit.Innen akarok fogyni,de hiába futok,úgy vettem észre,hogy csak még vastagabb,és izmosabb lesz ott oldalt,a külső részen,a fene vinné el....-_-"

Más ötlet?Hogyan vékonyítsam a lábam?Annyira de annyira szeretném,ha csak egy picit is vékonyabb,és formásabb lábam lenne,mert tudom,hogy piszkafa soha életben nem lesz:(

17/L

2011. jan. 4. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
en is olyan alkat vagyok mint te es en is anyumtol orokoltem az alakom. nekem akkor lett vekony a combom mikor mindennap mini steppereztem es melle olyan dietan voltam amiben keves szenhidratot ettem. igaz akkor a felsotestem is vekonyodott de amugy elegedett voltam. most is azt csinalom csak napi fel ora aerobik.
2011. jan. 4. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért hiszik azt az emberek, hogy ha egy izom dolgozik, akkor felette eltűnik a zsír... Semmi köze a két dolognak egymáshoz.

Zsírt leadni szigorú, jól összerakott diétával lehet. A mozgás kb. 20%-ot számít.

2011. jan. 5. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Szénhidrát dús táplálkozás plusz edzés=izomnövekedés

Szénhidrát csökkentett táplálkozás,elegendő fehérjével plusz edzés=testzsír csökkenés.

Szóval ahogy írták,hiába futkározol ha mellette tömegnövelő étrended van.Mondjuk az állóképességed jobb lesz.

2011. jan. 5. 00:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Tudnátok abban segíteni,hogy hogyan egyek?Mi az amit egyáltalán ne?Sajnos nem vagyunk hú de gazdagok,szóval vmi olcsóbb kajákat írjatok ahalehet:)

2011. jan. 5. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!