Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olvasta vki A meztelen harcos...

Olvasta vki A meztelen harcos című könyvet Pavel Tsatsouline-tól? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 16:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2010. dec. 5. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:

Megvettem, elolvastam, sokszor egymás után, rövid időn belül. A fenti linket, amit az előző válaszoló küldött, mindenképpen érdemes megnézned, sok jó válasz érkezett arra a kérdésre. Hadd tegyem hozzá én is a véleményem!

Nos, ez az az eset, amikor a kevesebb szó több. Amit leír, működik. Úgy és annyira, ahogy leírja. Ami túlzásnak tűnik benne, sokszor szimpla tényközlés. Szerintem minden igazi harcos könyvespolcán ott kell legyen. Mellesleg Pavel szerintem is egy zseni a maga módján. Bátran merem ajánlani a könyvet. Vedd meg nyugodtan, megéri!

Hajrá! Sok sikert kívánok céljaid eléréséhez!

2010. dec. 6. 01:07
 3/14 A kérdező kommentje:

mivel pénzem nem sok, de az étvágyam annál több a kondizás miatt, ezért inkább letöltöttem, remélem pavel nem haragszik meg magyon :)

még csak a negyedét olvastam, de így is tetszik, már az elsőre hallott technika nagyon bejött, h a far -és hasizmok feszítésével plussz erőt lehet szerezni, és ezt a mai kondizás alkalmával hasznosítani is tudtam.

az nagyon igaz, h sokkal rövidebben is le lehetne írni a lényegét, dehát ak nem tudott volna könyvet kiadni, és sok zsét bezsebelni :D

nálam is esélyes, h többször elolvasom, mert érdemes minden apró részletet fejben tartani, h a maxot tudjuk kihozni.

2010. dec. 6. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:

:D Így is jó megoldás. :) Én is töltöttem már le két könyvét is. Viszont én csak szimplán lementettem egy .pdf formátumú fájlként, honlapokról.

Biztos voltam benne, hogy rögtön hasznosnak találod, mindenki annak találja, aki akár egy kis időt is szán rá. A további részekben még hasznosabb dolgokat is leír, majd meglátod.

Igaz, hogy összefoglalható lenne akár két oldalban is a könyv lényege, viszont az csak azoknak lenne érthető, akik már olvasták is tudják alkalmazni a leírtakat, az összes többi szemléltetés és magyarázat, példa nagyon is szükséges. Amúgy valóban elég "színes-szagos" könyv, ahogy szokták mondani (még így, fekete-fehéren is), viszont jelen esetben szükségesnek is tartom bizonyos szinten.

Amennyiben kondiban utazol, nagyon ajánlom a szerző Beyond Bodybuilding című könyvét, az éppen Neked szól.

Hajrá, sok sikert kívánok! :)

2010. dec. 7. 09:13
 5/14 A kérdező kommentje:
thx :)
2010. dec. 7. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
én is sokat kerestem neten, de nem találom. tudnátok küldeni linket h honnan töltöttétek le? akár ide akár privibe jöhet alink, köszi;)
2010. dec. 19. 18:51
 7/14 A kérdező kommentje:

imádom ezt a könyvet, most olvasom másodjára, és már van is eredmény. legelőször egy tetves egylábas guggolást sem bírtam csinálni, most meg kb 2 héttel később 10-et is meg tudok csinálni egy 10 kilós súlyzóval.

na még jöhetnek a vélemények!

2010. dec. 20. 22:15
 8/14 anonim válasza:

ÉN először letöltöttem, de nem volt jó a minősége a scannelésnek, aztán megvettem.

Egy hónapja egyetlen darab egykezes fekvőtámaszt sem tudtam megcsinálni, most pedig már a nehezítetteket kezdtem el, mert már simán tudok 15öt csinálni mind2 kezemmel, nem pénzkidobás, megéri befektetni ebbe a könyvbe =)

2011. jan. 21. 00:16
 9/14 A kérdező kommentje:
tényleg ritkaszar a scannelése, de az biztos, h a könyv megéri az árát :)
2011. jan. 21. 00:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Már elkezdtem szkennelni. :)
2011. jún. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!