A Das Gesunde Plus tejsavóport és a Well mix-et edzés után jó inni?
Olvastam róle,de nem tudom,hogy most valamelyik a kettő közül helyettesíti e a fehérjeport,amit edzés után érdemes inni? Fogyni nem szeretnék!
Válaszokat köszönöm! Kritika nem érdekel!!!
Köszönöm ezt az értelmest hozzászólást!
Nem tudom,hogy miért nem lehet normálisan válaszolni. Én nem tettem feléd semmi rossz megjegyzést,hogy ilyen undokul kellene választ írnod.
Igen itt néztem a fehérjeport ami nekem elég drága és azért is kérdeztem a két terméket,hogy azok hyelyettesítik e a fehérjeport.
Azért köszönöm a linket!!
na a gesundeplus savópor, nem savóprotein. a proteintartalma max 10%, a többi zsír, meg tejcukor. éppenhogy hízlal. Azért olcsó, mert a drága alapanyag, potein kevés van benne.
márrészt nem értem, mi a bajod. egy olcsóbb protein (savó) 3000 körül már kapható. pl ez: [link]
Ha ennyit nem tudsz áldozni, akkor sportolni , meg diétázni majd fogsz heteken át, mi? Arról nem is beszélve, hogy ha jó diétával fogysz, egy csomót meg lehet takarítani a kaján, simán ki lehet gazdálkodni egy ilyen "drága" kiegészítőt.
Én nem fogyókúrázom,szerencsére nincs rá szükségem. Igen amit ajánlottál 3000 ft körül az jó,de eddig ilyet nem találtam.
Válaszodat és segítségedet köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!