Ha egy kövér ember szálkásító gyakorlatokat végez, mennyit fogyhat?
Persze mellette diétáznék is. A cél 15 kiló lenne, már lefogytam 30at kardio+spinning+dieta komboval.
Most mennyit lehetne fogyni a szálkásítás+spinning+diéta kombóval? És milyen gyorsan?
Azért szeretnék váltani mert a kardio edzéssel már nagyon nehezen megy le. Belassult a fogyás. Hallottam hogy ha változtatunk akkor újra felgyorsul.
A válaszokat előre is köszönöm!
Tudod mit Mr.Google.Elmondom miért kérdeztem.Azért mert nem tudtam hogy magadtól vagy idióta vagy valaki mondta neked a szálkásító gyakorlat(???:D:D:D)elméletet és te benyelted.
Segítek kicsit.Szálkásító gyakorlat nincs.Szálkásító ÉTREND van ami jobb helyeken a diétával egyenlő
Nembaj.Mostmár tudod.
A kardió spinning diéta trió meg k*rvajó.Semmiképp se piszkáld meg.És azt is tartsd szem előtt hogy a fogyás az nem egy konstans dolog.Valamikor gyors valamikor belassul aztán megint begyorsul.A legésszerűbb úgy beállítani a bevitt ch mennyiséget hogy heti 1 kiló mennyen le.Az az egészséges.
Szálkásító gyakorlat :-D
Ez üt :-))))
Olyanra gondolok ilyenkor, mint tányér eltolás, vagy hamburger kidobás váltott karral.....
Szerintem súlyzós edzésre gondolt (gondolom) azt meg miért ne csinálhatná?
Csak be ne dőlj a kis súly nagy ismétlésszám marhaságnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!