Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég, ha egy héten 3-szor...

Zenon kérdése:

Elég, ha egy héten 3-szor kondizok, és csak 30 percet alkalmanként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2-3 hete kezdtem el kondiba járni,mert olyan erőtlen és sovány vagyok,hogy az már szégyen!

21 évesen 58,5 kiló vagyok és 173 cm magas.Mint egy csontváz!

Elhatároztam,hogy kikupálom magam.A baj az,hogy 30 percnél nem bírom tovább.A fekve nyomást csak sima rúddal csinálom,4 x 12 darabot, tárogatásból dettó,fekvőtámasz,súlyzózás stb.Szóval elég-e ennyi egyelőre?Mit egyek mellette?Mikor lesz látható eredménye,hogy ne csak a bordáimat számoljam?

2010. nov. 23. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Merre laksz kérdező? Mert, ha a közelemben, akkor eljárhatsz velem pár edzésre, és segítek.

1) Vegyél valamilyen vitamin pack-ot, amiben van rendesen B vitamin

2)Rengeteg CH és rengeteg fehérje

3) Nem baj, hogy ennyi súllyal csinálod, idővel egyre jobban fog menni, csak akard csinálni

2010. nov. 23. 01:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja igen, a 30 perc az eléggé kevéske, több gyakorlatot csinálj, és esetleg pihenj, igyál vizet, energiaitalt közben.
2010. nov. 23. 01:43
 3/6 Huron válasza:
Ha csak 10 perccel kezded, az is valami! Lenyeg a folytonossag, es sohasem keso! Hajra!
2010. nov. 23. 01:50
 4/6 anonim ***** válasza:
2-3 hónap alatt már látszik a fejlődés, a lényeg, hogy ne add fel! Idővel több megy majd és jobban. (Én mikor elkezdtem nem bírtam ferdepadon felülni... :D )
2010. nov. 23. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdésnek bőven elég! Lényeg, hogy megmaradjon a lelkesedés - ezt elérheted úgy, hogy ha kezd unalmassá válni, akkor újítasz néhány gyakorlatot. A net tele van ilyenekkel, könnyen fogsz találni.
2010. nov. 23. 09:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a jófej válaszokat!:)

Ezután biztos,hogy nem adom fel.

2010. nov. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!