Futni járok, de nem bírja a térdem. MIT ajánlotok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 14:31
1/6 anonim válasza:
Ússzál helyette. A futás nagyon megterheli a térdizületet.
3/6 anonim válasza:
Ez attol függ, hogy milyen mozgást végzel alapból, tehát egy irodai munkát évek óta nyomató nem lehet azonnal futóbajnok, mert szétmennek az izületei. Hány kiló vagy és mennyit futsz-mennyi a cél és mi a cél?
4/6 bénabéla11 válasza:
a futóbajnoknak is szétmegy a térde...ennek semmi köze ahhoz hogy napközben mit csinál...ha használod és terheled...kopik...ennyi...
ha fogyni akarsz, akkor a hosszú ütemes séta (min 40 perc) még jobb is ha lehet! és nem terheli a térdeket olyan komolyan mint a futás!
5/6 anonim válasza:
nekem is nagyon térdfájós korszakom volt, allandoan fajt ha megterheltem, igaz, azért is mert megfáztak az izületeim, amikor elkezdtem úszni, akkor sokkal jobban bírtam terhelni, és nem is fájt! ajánlom az úszást! :D f/16
6/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat,de úszni nem tudok és a környéken a közelben nincs is ilyen hely ahova el lehetne menni úszni.
valami gyógyszert nem tudtok térdre ami tényleg jó??
egyébként mindig csak a hideg időkben fáj a térdem de ez már így van kiskorom óta kb: olyan 14 éves korom óta egyszer már jártam vele fizikoterápiára is
2010. nov. 23. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!