Milyen otthoni fenékfeszesito gyakorlatot ajánlotok ami
NEM gugolás (gyenge a térdem és ettol a gyakorlattól
mindig ropog)? 16/L
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 23:58
1/10 anonim válasza:
Nézesd meg orvossal.
Általában pont azért fáj,mert olyan gyenge.
Csinálhatsz fél guggolást,vagy gyertyában guggolást.
És igyál 2-2.5 liter vizet naponta.
2011. júl. 24. 00:28
2/10 anonim válasza:
Hát pedig a legjobb a guggolás meg a kitörés, vagy csinálhatod még hogy lehasalsz a földre és emelgeted a lábad. Szóval először bal láb, aztán meg jobb, lassan és sokszor. Bár ez csak egy ötlet :)
És nekem is fájt, a volt tánctanárom meg azt mondta, hogy növök, a térdem meg nem bírja a gyors nyúlást. Pedig amúgy nem vagyok magas. Namindegy szerintem kérdezz meg egy sportorvost és szedj valami ízületvédőt.
2011. júl. 24. 00:40
3/10 Dymo válasza:
Én karatézem,eleinte nekem is ropogott,majd megerősödött,megszokta a terhelést a gugolástól. Amikor kihagytam egy hónapot újra elkezdett ropogni,most egyre jobb.
2011. júl. 24. 01:11
4/10 hot_kiss válasza:
Rubint Réka 2009-es popsitornája.
2011. júl. 24. 02:23
5/10 anonim válasza:
A gugolás alapvetően képes tönkrebaszni egy térdet.. járj el futni:)
2011. júl. 24. 03:21
6/10 anonim válasza:
Ez most olyan, hogy minden gyakorlattal megölheted magad ha béna vagy. Nyugodtan guggoljál, elsőnek csak egy kicsit kevesebb súllyal, mondjuk amíg megszokod addig csak a rúddal, aztán mehetnek rá a súlyok is. Itt van, hogy kell szabályosan csinálni: http://www.youtube.com/watch?v=zYddZUIzJ9g
2011. júl. 24. 06:57
7/10 anonim válasza:
nekem is ropogott és még fájt is :S aztán kaptam egy hatalmas tükröt a szobámba és láttam magam tükörbe h mit rontok el és miért ropog azóta úgy csinálom h rövid gatya elé állok a tükörhöz és elkezdem csinálni a kitörést és a guggolást
2012. jan. 28. 22:14
8/10 A kérdező kommentje:
és mi volt a baj? mit csináltál rosszul?
2012. jan. 28. 22:18
9/10 Ci.ara válasza:
sportcipőben szoktad csinálni? Mert lehet h csúszik a lábad egy picit " és azért ropog
2012. jan. 28. 22:22
10/10 anonim válasza:
mit csinált rosszul..
előre hajolt, nem volt egyenes a törzs.
nem volt függőlegesen a törzse.
a térde előrébb került a bokájánál.
esetleg lendületből dolgozott, nem végig erőből. lendületből NEM stabilizálják kellőképpen az izmok és szalagok a térd ízületet.
esetleg egyéb probléma lehet még guggolásnál? elég nehéz gyakorlat. sza.rul csinálni persze bármelyik gyerek tudja, hehe csak 16 éves korukra már kicsit érzékenyebb lesz a térdük. mindent csak ésszel kéne csinálni, egy speciális gyakorlatot pedig szabályosan!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!