Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik rendszeresen futnak...

Akik rendszeresen futnak télen hogy oldják meg?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de most kezdtem el rendszeresen futni és az lenne a kérdésem, hogy télen a síkos utakon hogy oldjátok meg a futást? Benti sportra váltotok? Vagy út szélén, ha sózzák? Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 22. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Kis faluba lakok, télen állandóan csúszik, de nem érdekel. Ha elesek, felállok futok tovább. Az út szélén a hóba szoktam menni ott nem olyan vészes, ráadásul nehezebb is :D

Ha tényleg futni akarsz akkor télen is fogsz tudni. Vegyél példát rólam:

nem áll az utamba semmi! se hóvihar (voltmár :D), se jégeső (voltmár :)), se 40fok (megvolt ;)), se ónos eső (szintén :P).

2010. nov. 22. 13:03
 2/6 anonim válasza:
Futópad. Mondjuk én télen és nyáron is csak azon futok, mert utcán megnéznek. "Jé, ez meg miért fut itt?"
2010. nov. 22. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:

A nagyon elszántak télen is a szabadban futnak. :)

Télen egy elég forgalmas helyen fogok futni, ezt sózzák így nem fogok elcsúszni, (remélhetőleg, ha mégis az se baj, mert sötétedéskor fogok járni). :)

Sapka, sál, meleg ruha, jó futócipő, mp3 lejátszó és irány az utca!:)

2010. nov. 22. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért az mp3-al vigyázzatok :) nem figyelitek, jön egy kocsi, aláesel főleg télen sötétben.
2010. nov. 22. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs a téli futással. -15 fokig bírja a tüdő, fel tudja melegíteni a levegőt. Meg Magyarországon most már a tél csak nagyon rövid, január-februárban van csak fagy és hó. A hideg nekem nem számít, az esőnek nem örülök, de ha elkap nem gond, átmelegszek azzal együtt is. A síkos utakat és a havat nem szeretem, de ez nem gyakori, és hát akkor lassabban, óvatosabban futok. És jó téli futóruhák és kiegészítők vannak (sapka, kesztyű, bár az nekem sose kell), megfázni nem lehet.
2010. nov. 22. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Saten, írhatok neked privit? én is futok, és szeretném segitséged kérni:)
2010. dec. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!