Akik rendszeresen futnak télen hogy oldják meg?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de most kezdtem el rendszeresen futni és az lenne a kérdésem, hogy télen a síkos utakon hogy oldjátok meg a futást? Benti sportra váltotok? Vagy út szélén, ha sózzák? Előre is köszönöm a válaszokat.2010. nov. 22. 12:55
1/6 anonim válasza:
Kis faluba lakok, télen állandóan csúszik, de nem érdekel. Ha elesek, felállok futok tovább. Az út szélén a hóba szoktam menni ott nem olyan vészes, ráadásul nehezebb is :D
Ha tényleg futni akarsz akkor télen is fogsz tudni. Vegyél példát rólam:
nem áll az utamba semmi! se hóvihar (voltmár :D), se jégeső (voltmár :)), se 40fok (megvolt ;)), se ónos eső (szintén :P).
2/6 anonim válasza:
Futópad. Mondjuk én télen és nyáron is csak azon futok, mert utcán megnéznek. "Jé, ez meg miért fut itt?"
3/6 anonim válasza:
A nagyon elszántak télen is a szabadban futnak. :)
Télen egy elég forgalmas helyen fogok futni, ezt sózzák így nem fogok elcsúszni, (remélhetőleg, ha mégis az se baj, mert sötétedéskor fogok járni). :)
Sapka, sál, meleg ruha, jó futócipő, mp3 lejátszó és irány az utca!:)
4/6 anonim válasza:
Azért az mp3-al vigyázzatok :) nem figyelitek, jön egy kocsi, aláesel főleg télen sötétben.
5/6 anonim válasza:
Semmi gond nincs a téli futással. -15 fokig bírja a tüdő, fel tudja melegíteni a levegőt. Meg Magyarországon most már a tél csak nagyon rövid, január-februárban van csak fagy és hó. A hideg nekem nem számít, az esőnek nem örülök, de ha elkap nem gond, átmelegszek azzal együtt is. A síkos utakat és a havat nem szeretem, de ez nem gyakori, és hát akkor lassabban, óvatosabban futok. És jó téli futóruhák és kiegészítők vannak (sapka, kesztyű, bár az nekem sose kell), megfázni nem lehet.
6/6 anonim válasza:
Saten, írhatok neked privit? én is futok, és szeretném segitséged kérni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!