Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szálkásítsak?

Hogyan szálkásítsak?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy fél éve gyúrok nő a karom meg minden de egyáltalán nem rajzolódnak ki az izmok rajta és nem tudom hogyan tudnám megcsinálni hogy szép legyen. Nem is az a lényeg hogy nagy legyen csak jól nézzen ki. Mert így nagyon rossz. Ezért kérdezem azoknak a véleményét akik értenek hozzá. Köszönöm!
2009. jan. 13. 18:53
 1/6 anonim válasza:
10%
Ne csak bicepszre gyúrj hanem tricepszre is gyúrj.Ha szálkásítani akarsz mindenre gyúrj:mell,hát stb...
2009. jan. 13. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
mindenre gyúrok nyugi csak a karom szeretném hogy szép szálkás legyen. köszönöm válaszod
2009. jan. 13. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
A szálkásítás lényege az hogy ne nagy súlyokkal dolgozz keveset, hanem kissebb sújokkal minél több darabszámot az adott gyakorlatból. Üdv. egy Atléta
2009. jan. 13. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezt én tudtam, csak arra vagyok kíváncsi hogy diéta stb nélkül is lefogok szálkásodni kis súlyokkal? Üdv
2009. jan. 13. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

A szálkásítás lényege, hogy a súlyok méretét és az ismétlésszámot tartva diétázd le magad, mivel attól leszel szálkás ha nincsen rajtad zsír.

Alapismeretek: [link]

2009. jan. 14. 02:42
 6/6 anonim ***** válasza:
22%

Az a legnagyobb baromság, hogy szálkásításnál növelni kell az ismétlést, ugyanis ez izomtömegvesztéshez vezet.

Ez kb. annyira eszement hülyeség, mint a hely zsírégetés. Ezt a módszert a versenyző testépítők is csak rövid ideig alkalmazzák közvetlenül a verseny előtti időszakban, mert megkönnyíti a víztelenítést.

A szálkásítás nem más, mint DIÉTA! Lejjebb kell venni a szénhidrátot, emelni a fehérjét. Az edzésen NEM KELL változtatni, sőt fontos a nagy súllyal való edzés, hogy amennyire lehet megtartsuk az izomzatot. Persze a csökkenni fognak a használt súlyok, mert a csökkenő szénhidrátbeviteltől csökken az erő, de az ismétlésszámot tartani kell.

Aerob edzés javíthatja ez eredményt, ami kb 130-as pulzuson történő 40-60 perces monoton mozgást jelent, pl gyaloglás, bicikli stb...

2009. jan. 14. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!