Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szálkásítsak? /akik...

Hogyan szálkásítsak? /akik beakarnak szólni vagy valami azok kíméljenek ilyen téren még nem vagyok tájékozott :S /

Figyelt kérdés
Valaki tud nekem jó oldalt linkelni? Étkezés és edzésfajták kellenének. Igaz az,hogy magas fehérje bevitel kell? Ezt hogyan igazítsam a testsúlyomhoz? A szénhidrát és a zsírbevitelt hogyan adagoljam?A futás hatékony zsírégetés? Lehetséges-e az,hogy a zsír úgy lemenne,hogy az izomzat kevésbé épülne le? Van izomzatom egy ideje már edzem,csak eltakarja a zsír. Én pedig a gyúrással inkább a külsőre megyek,ezért lenne szükségem hatékony edzésterve,étkezésre és ha lehetséges,olyan turmixra amivel kiegészíthetem a fehérje bevitelt. Persze úgy,hogy az étkezésemben is benne van a fehérje. (pl.csirkemell)Tisztában vagyok vele hogy ez csak is diétával érhető el. Ha valami hülyeséget írtam,akkor javíts ki,ne szólj le mert azokra nem vagyok kíváncsi nem azért írtam ide..A kedves válaszolóknak előre is köszönöm! :)
2011. márc. 11. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

innen mindent megtudsz az egészről! remélem kedves voltam b@zdmeg! :)

olvasd át,szerintem a legjobb oldal és sok sikert!

2011. márc. 11. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:

ezzel kezdd!

[link]

2011. márc. 11. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! :) Igen, elég kedves voltál! :))
2011. márc. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!