Mennyit fekvőtámaszt és felülést és meddig nyomjam, hogy valamennyire erősebb legyek?
Ezek közül elég 1 kétkezes súlyzó és egy súlyzórúd bár az se muszáj ha kezdő vagy
Ja és egy jó edzésterv.
Ezek számomra elérhetetlenek...
Otthoni körülmények között hogyan lehet?
2. vagyok.
Amit írtam az otthoni.
22:56
Ez most miért lényeges? Amúgy a Gárdonyi kistérségben...
Az, hogy hány fekvőt tudsz lenyomni, csak az erő-állóképességedet mutatja. Hiába tudsz lenyomni 300 fekvőt, attól még csak kitartó vagy, erős akkor vagy, ha tudsz mondjuk egykarosat csinálni.
Amennyiben hajlandó vagy egyszeri ráfordítással 4000 Ft-ot rááldozni, nagyon tudom ajánlani Pavel Tsatsouline A Meztelen Harcos című könyvét (Jaffa Kiadó). Olyan edzésmódszert ír le benne, amihez bőven elég kb. három négyzetméternyi padló a szobádban, és viszonlag hamar válsz tőle bivalyerőssé azáltal, hogy mesterévé válsz az egykaros-egylábas fekvőtámasznak és az egylábas guggolásnak. Ha ezekre képes vagy, akkor bizony erős vagy, méghozzá olyan funkcionális erővel, ami többet mutat, mintha 120 kilóval nyomnál fekve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!