Szóval én kajakozok, azt nem mondanám el melyik szakosztálynál. Szóval van az edzőm, aki nagyon kemény velünk. De nem csak kemény, undok is. Pl. tegnap nem mentem úszni, és leordítottta a fejemet, hogy mit képzelek, meg hogy orvoshoz hétvégén is el lehet menni. 13 éves vagyok, és hetente 8 edzésem van (hajnalikkal együtt). Aztán egyik hajnalin, amikor tenyérellenállással kellett úszni 12 perc maxot, csak három karcsapás után lehetett levegőt venni. Én már majd megfulladtam és egy kicsit megálltam a hossz végén pihenni. Elkezdett nekem káromkodni( azt mindig szokta, pl. a k***va anyátokat nyomjátok már b**meg), és 500 fekvőtámaszt kellett csinálni. És még csak abba se hagyhatom, mert aki abbahagyta haverom, járt a házukhoz, hívogatta telefonon, és az iskolában is zavarta. Rendesen félek abbahagyni, meg szeretnék izmosodni, de ilyen áron? Ja és az erősítés meg futós meg evezős edzéseket nem is említettem, ugyan az a szisztéma. Ja és szombaton megyünk hegyi futásra, 15 km a hegyen... Szerintetek normális??????? Még tanulni se tudok rendesen.
Nem. Nem normális. Vagy bírod a tempóját ami nem is egészséges, vagy keresel másik szakosztályt.
2010. nov. 19. 08:44
2/13 anonim válasza:
Szerintem normális, nagyon jól csinálja. Szerencsések vagytok, hogy komolyan veszi a munkáját.
2010. nov. 19. 09:09
3/13 anonim válasza:
Valószínűleg egy elmebeteg, aki még nem tudta feldolgozni, hogy már ne, lesz fiatalabb, és a sportban sem lesz már több sikere.
2010. nov. 19. 09:29
4/13 A kérdező kommentje:
De miért ordítozik velünk??? Én megutáltam a sportot miatta, mert előtte egy kedves edzőnél voltam... Ja és azért nem engedi, hogy elmenjünk, mert mi hozzuk a pénzt a szakosztálynak, és ha elmegyünk, valószínűleg csődbe megy. Nem hagyja, hogy elmenjünk...
2010. nov. 19. 13:20
5/13 anonim válasza:
Amugy az milyen szó hogy "megkajdult" ? :DD
2010. nov. 19. 13:51
6/13 anonim válasza:
"Nem hagyja, hogy elmenjünk..."
- Mi az, hogy nem hagyja? A fizikai erőn kívül tud bármivel is visszatartani ettől?
2010. nov. 19. 14:13
7/13 anonim válasza:
hát én azt hittem, h az én edzőm kemény de ehhez képest egy ma született bárány
2010. nov. 19. 17:24
8/13 A kérdező kommentje:
Igazából, nem hagyja, mert haverom elment és utána hívogatta, rendesen zaklatta, a bevásárlóközpontban is odament hozzá és végül a gyerek visszajött, met folyton abban a gondban élt, hogy nem fogja békén hagyni, csak ha visszajön. Ja meg 2 gyerek abba akarta hagyni, a szemébe mondták az edzőnek, errre mondta, hogy nem mehetnek el, ordított velük, majd amikor biciklire szálltak, lerángatta őket azokról és úgy mentek haza, gyalog...:/
2010. nov. 19. 22:29
9/13 anonim válasza:
Én a helyedben otthagynám. És akár gáz, akár nem, ha zaklatna, érdemes lenne apukádat megkérni, hogy beszéljen vele. Az ilyenek általában csak a gyerekekkel kemények. Ha a fiamat zaklatná, én tuti, hogy elküldeném a p.csába.
2010. nov. 19. 23:34
10/13 anonim válasza:
Ez esetben fel kell jelenteni. Szeritnem azért Te is látod, hogy nincs ez így rendben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!