Fáj a könyököm alatt, nembírom behajlítani a kezem miért kondizok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 19:58
1/6 A kérdező kommentje:
A lényeg , h eléggé felmentem tegnap bicepszbe , kondiba , még kezdőnek számítok kb 2 hója gyúrok, eléggé fáj a könyököm és a csont között, alig bírom hajlítgatni, kinyújtani egyáltalán......
help
2010. nov. 11. 20:01
2/6 anonim válasza:
Figyelj hetente egy kezdőnek elég egy izom csoport is hagyd pihenni
3/6 anonim válasza:
És nem sok ismétlés kis súllyal hanem nagy súllyal szériázz.
4/6 anonim válasza:
ismerős...:D, a bicepszet nagyon könnyű túlerőltetni, nyújtsd ki annyira, amennyire csak tudod, és tartsd úgy, ak hamarabb ki bírod nyújtani, és hamarabb rendbe jön.
egyél sok fehérjét, így gyorsabban tudnak regenerálódni a rostok.
kondizhatsz nyugodtan tovább, de semmi olyat, ami fájdalommal járna.
könyöködre mehet ízületvédő, és ne hallgas olyan hülyére, aki még írni se tud, mert kezdőként teljes testre kell edzeni, és elején kb 2-4 hétig csak lightosan.
5/6 anonim válasza:
holnapután kutyabajod se lesz. túlerőltetted, ennyi.
6/6 anonim válasza:
2 hónap után ne akarj több tonnákat megmozgatni, szépen fokozatosan építsed fel, bármi bajod eshet... ( én régebben jártam terembe bemelegités nélkül nyomtam fekve.. elég naiv voltam nem halgattam az idősebbekre, tapasztaltabbakra, abba is hagytam 2 hónap alatt mert meguntam. de már azóta ujra elkezdtem, és vannak is problémáim a vállammal fekvenyomáskor, főleg bemelegités utáni első szériába elég szép hangokat ad ki.. meg néha szúr is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!