Mennyire vállalható 40 évesen ha nem vagyok elhízva (kicsi a hason még lekívánkozik), most ilyen vagyok és folytatom az edzést nyárra?
Figyelt kérdés
Most ne azt, hogy na, az én férjem ezerszer jobb. Örülük neki. De ezt már megszoktam itt. Hanem, hogy vállalható nem annyira fiatalon, vagy csonttá kell aszalnom magam, vagy az aputest jó már csak 35 felett.
ma 00:07
1/13 anonim válasza:
nem látom a képet, regisztrálni meg biztos nem fogok ahhoz hogy megnézhessem. Valami nyilvánosra töltsd fel.
4/13 anonim válasza:
35 fölött ez elfogadható, bár szerintem sokat csaltál ezzel a beállítással. De azért nem kiemelkedő, csak átlagos. Szóval huszonéves lányhoz messze nem elég, de egy korodbeli nőhöz simán elég lehet.
5/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem huszonéves nők számára akarok megfelelni, nem is tudnék, hanem minimum 33-35. De na, kell még fejlődni tudom. Átlag 35-40 től jobb akarok lenni testileg.
ma 00:33
6/13 anonim válasza:
Nem csak a tested számít ebben, de az itteni közönséghez kepest már az is becsülendő, hogy saját korosztályodban keresel.
7/13 A kérdező kommentje:
Én csak egy szerencsétlen biológia-kémia szakos középiskolai tanár vagyok, aki osztályfőnök és munkaközösségvezető, ráadásul hátrányos helyzetű iskolában tanítok. Nincsenek 20-on éves instalány igényeim már régóta. Amúgy is lakáshitel mellett nem is tudnék olyan nőt ,,finanszírozni,,.
ma 00:44
10/13 anonim válasza:
Arcod/fejed milyen? Nyilván azt nem érdemes saját fotóval bemutatni, de ha találsz hasonlót a neten, linkelhetnéd. Csak mert a saját esetemből kiindulva az sokkal inkább oka lehet a sikertelenségnek. Nő vagyok, már nem kórosan sovány, csak vékony, de bszhatom, ha a fejem olyan, amilyen... Most épp egy majd' 60 évesre ácsingózom hiába.
Az arc a legfontosabb, az mindig szem előtt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!