Milyen ugrókötél a legjobb?
Szeretnék ugrókötelet venni, de nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb. Lehetőleg 1000-1500-nál nem szeretnék többet rákölteni, csak itthoni mozgásra kéne, de nem tudom, hogy milyet, mert annyi féle van: kender, gumi, pvc...
Előre köszi
1000-1500ért igazán profit nem kapsz.
Kender, vagy nylonkötelet ne vegyél. Ezeknek semmi húzásuk nincsen, nem érnek sokat. A gumi és pvc már jobb, én is egy viszonylag vastagabb és nehéz gumikötelet használok, amit meghekkeltem egy csapágyas nyéllel. Baromira jó.
Egyébként, ha olcsón akarod megúszni, Az OBI-ban lehet kapni ilyen acélsodronyt, ami műanyaggal van bevonva. na az nagyonjó ugrálókötélnek, és nem is drága. Nyélnek meg jó a 300 forintos teszkós ugrálókötél nyele is.
én járok kötelezni, olyan csapatban vok ami már nyert vb-t
1000-1500 ft-ér zélleg nem találsz jót, de 3000-ért tudsz olyat ami nekünk van és az csúcsszzuper.
gyönygyös
www.vesport.hu/ugralokotel-/218-ugrokotel-gyongyos-3-m-.html
nézd meg ez nagyon jó!!!!
ha olcsóbbat akarsz akk vegyél gyorsaságit (SPEED)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!