Mennyit kell edzeni járni, hogy elérjem ezt a fizikumot? Több lent
Szóval szembejött velem tiktokon ez a Virág Ádám nevű 21 éves pali, nem olyan híres meg semmi extra, esetleg megtehetnénetek hogy ránéztek. Ő 93 kiló, 193 centi és elméletileg 5 éve edz, és baromi jól néz ki. Nekem is kb ez lenne a célom.
Én 17 éves vagyok, 191 cm és 79 kiló. És nem, nem újévi fogadalom az edzés nálam, már több mint 1 éve járok kitartóan, szeptember óta heti 4x legalább. Alacsony a testzsírszázalékom, nehezen tudok hízni, viszonylag vékony vagyok de már van rajtam izom bőven, a lábam viszont 0.
Ha nem egyezik meg ezzel a kölyökkel mindenben tökéletesen a genetikád és az anatómiád, akkor soha nem fogod ezt a fizikumot elérni, úgyhogy a kérdés értelmezhetetlen.
A saját genetikádból és anatómiádból viszont 3-4 év alatt nagyon jó fizikumot lehet kihozni, ha adott a konzisztencia, a progresszív túlterhelés, a bukás közeli effort, az elegendő volumen és az elegendő kalória/fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!