Megéri ashihara nevű karate edzésekre járni?
Figyelt kérdés
22-éves fiú vagyok, és eléggé elhanyagoltam magam mostanában. Dohányzok,és alkoholt is fogyasztok eléggé nagy mértékben. Külföldön dolgozom és két hét múlva megyek haza, és szeretnék változtatni magamon. Azért szeretnék karate edzésekre járni, mert eléggé félénk/gyenge típus vagyok,és szeretnék egészségesebb bátrabb magabiztosabb életet élni. A kérdésem az lenne hogy megéri e ilyen karate edzésekre járni, vagy keressek valami más sportot/ módot a problémáim megoldására. Válaszokat nagyon köszönömnov. 3. 12:08
1/8 anonim válasza:
Igen, főleg mert ezt egy harcközpontú, modern stílus.
De itt a Gyakorisok szerint ami nem box meg "tájbosxz", az mind gagyi fos.
2/8 anonim válasza:
Ahhoz előbb a cigiről meg a vedelésről le kéne szokni mondjuk.
3/8 A kérdező kommentje:
Egy picit nem jól fogalmaztam. Alkoholt már lassan kettő hónapja nem fogyasztok, a cigarettával állok hadilábon
nov. 3. 13:10
5/8 Thunderfairy válasza:
Megéri de csak ha komolyan csinálni fogod. Itt 10-15 évekbe legalább gondolkozni kell. 2 hónap ital nélkűl az nem olyan sok. Apám alkoholista létére kibirt 1 évet is ha akart. A teljes leszokás 5 évnél kezdődik. Nyugodtan járj karatéra ha szeretnél. Önvédelemre meg ott vannak az önvédelmi eszközök. Egyébként ha nincs bátorságod odaállni komolyan a támadónak akkor mindegy hogy mit csinálsz.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös. Ezzel valahogy nem tudok egyetérteni, tudomásom szerint vannak olyan önvédelmi sportok, amik segítenek a bátorság növelésében. Ha tévedek javíts ki, de én így tudtam/tudom
nov. 4. 17:59
7/8 anonim válasza:
Aki a gyakorikerdesek.hu-n kérdezgeti 22 évesen, hogy ashihara karatéra megéri-e járni két cigi között, annak esélye nem lesz Lakatos Gazsiék ellen, akik óvodás koruk óta tudják, mi az a balhé, és nem szorulnak a gyakorikerdesek.hu-ra.
8/8 Thunderfairy válasza:
A 7-es elmagyarázta. Ha nem mersz odaállni már most akkor nem az edzésektől fogsz bátorságot kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!