Mikorra fogynak el a konditeremből az újévi fogadalmat tett emberkék?
Vissza akarok menni a terembe, de gondolom még tele vannak a termek azokkal akik elhatározták, hogy "új év, új én", aztán járnak egy darabig.
Általában mikorra szokott elfogyni a motiváció és mikortól nem járnak a terembe?
"Vissza akarok menni a terembe, de gondolom még tele vannak"
Ha emiatt nem mész terembe hetek óta, akkor nem tudom, mennyivel vagy jobb náluk.
"mikorra szokott elfogyni a motiváció"
Március-április környékén általában visszaáll a rend, de a konditerem hónaptól függetlenül átjáróház, hisz a vendégek 90%-át mindig a kezdők és a notórius újrakezdők adják. Gondolom te is az utóbbi kategóriába tartozol.
Az első nagy kihullási hullám majd február 3-10 között indul, amikor lejár az első havi bérlet.
Tavasszal pont van egy másik hullámhegy, amikor sokakra hirtelen rájön, hogy mindjárt itt a nyár, strandtestet kéne csinálni.
Utána az tanév végével, amikor sok diák eldönti, hogy a nyáron kipattintja magát és gigachadként libben be az évnyitóra.
Van még egy mini-újév az új tanév kezdetén is, amikor a diákok egy másik csoportjának jön el az "új év, új én" pillanata.
Szóval fölösleges arra várni, mikor fogynak el az újoncok. Akkor csak nyáron járnál és decemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!