Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő túrázóként milyen...

Trashboy kérdése:

Kezdő túrázóként milyen cipőt/bakancsot vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék belevágni a túrázásba viszont cipők terén semmi ötletem sincs hogy mit kéne venni. A két ünnep között pl. a bledi tavat nézem meg szlovéniában de többségében magyarországon kirándulnék.

Amiket eddig néztem:

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

Nem tudom hogy cipőt vagy bakancsot érdemes-e inkább venni meg hogy egy dorko alpine mennyire alkalmas erre a célra( vagy csak marketing szöveg :D)

ma 06:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Merrell márkájú túracipőt.
ma 06:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy biztos, dorkót nem vennék.

Én mindenképpen olyat választanék, ami tartja a bokát, elég kemény a talpa a sziklásabb terephez is az anyaga meg valami gyorsan száradó, de lélegző anyag. A Decathlonban évek óta nem láttam elfogadható saját na4kas

ma 06:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Na ezt véletlenül elküldtem...ne kérdezd mi az ott a végén 😅

Évek óta nem láttam saját márkás jó bakancsot a Decathlonban. Régebben a the north face, columbia, Salomon jó bakancsokat gyártott, ilyen hobbi túrázáshoz. A Salomon quest/elements 4gtx amit mostanában próbáltam és esélyes lesz hogy arra cserélek.

ma 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy általad is linkelt Quechua MH100 bakancsom van, ezért az árért szerintem teljesen korrekt. Egy jó talpbetét és 30-50 km túrákat gond nélkül végigjárok benne.
ma 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!