Milyen edzés tervet kéne követnem?
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek, hogy szerintetek milyen edzés tervet kéne követnem, kitérek rá most bővebben.
21 éves vagyok, 169cm és 53 kiló. Ez a bmi szerint már enyhén sovány, de ne egy csontkollekciónak képzeljetek el, van combom, kis pocakom és csípőm is. Szeretnék formásodni, így has tájékon, csípőmnél, combomnál, valamint a fenekemnél. Fogyni semmiképp se szeretnék, mert az 53 kiló ígyis elégge kevésnek hangzik, de tényleg nem testképzavaros vagyok, én sem értem, hogy hogy van rajtam felesleg, hogyha a bmi szerint meg enyhén sovány vagyok. Van barátnőm aki ugyanennyi kiló, rajta egy deka felesleg sincs, mindegy nem értem.
Szerintetek milyen gyakorlatokat kéne csinálnom, hogy a fent említetteken változtassak, vagy hogy mondjam.
Kondi kicsit később szóba jöhet, de most még otthon elvégezhető gyakorlatokra gondolnék.
Esetleg mit egyek mit nem?
Válaszotok előre is köszönöm!😁
Nem csak evés és edzés kell...
De lehet, kicsit hátrébb kellene tolni a cardiot és előre a testsúly alapú és a súlyzós edzéseket.
Saját testsúlyos edzés, kalóriaszámoláson alapuló étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!