Hogyan kell jól hasazni?
Lányként járok edzőhöz erősítés, izmosodás a cél. Az edző a végen csináltat velem földön fekvős hasgyakorlatokat amik nagyon nehezen mennek nekem. Amiatt is nehéz mert sovány vagyok, és kényelmetlen az egész valahogy, meg maga a gyakorlat helyes kivitelezése is nehéz.
A gépeket ő nem ajánlja és nem is olvastam róluk jókat.
Akkor a profik is mind a földön fekvős szenvedéssel érik el a kockás hasat ezek szerint?
"Hogyan kell jól hasazni?"
https://www.youtube.com/watch?v=eNcYNXlbVyI
"járok edzőhöz"
Ha a gyakorikerdesek.hu-ra szorulsz edző mellett, akkor szakítsd meg vele az együttműködést, és költsd értelmes dolgokra a pénzed (vagy szüleid pénzét).
"profik is mind a földön fekvős szenvedéssel érik el a kockás hasat ezek szerint?"
Nem, hanem diétával.
Lehet gépeken is hasazni, de túlzottan nem ajánlott minden mozgásmintát vezetett pályán, gépen végezni.
Szóval az a véleményem hogy hasra elég 2 nagyon max 3 gyakorlat.
Ebből 1 hasprés variáció (ahol a mellkast közelíted a csípőhöz) 1 lábemelés variáció(ahol a csípőt a mellkashoz) és egy összetett core gyakorlat (pl plank, haskerék, farmerséta egyoldali tartással). Ennyi maximálisan elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!