Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kell jól hasazni?

Hogyan kell jól hasazni?

Figyelt kérdés

Lányként járok edzőhöz erősítés, izmosodás a cél. Az edző a végen csináltat velem földön fekvős hasgyakorlatokat amik nagyon nehezen mennek nekem. Amiatt is nehéz mert sovány vagyok, és kényelmetlen az egész valahogy, meg maga a gyakorlat helyes kivitelezése is nehéz.

A gépeket ő nem ajánlja és nem is olvastam róluk jókat.

Akkor a profik is mind a földön fekvős szenvedéssel érik el a kockás hasat ezek szerint?

nov. 26. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:

"Hogyan kell jól hasazni?"

https://www.youtube.com/watch?v=eNcYNXlbVyI

"járok edzőhöz"

Ha a gyakorikerdesek.hu-ra szorulsz edző mellett, akkor szakítsd meg vele az együttműködést, és költsd értelmes dolgokra a pénzed (vagy szüleid pénzét).

"profik is mind a földön fekvős szenvedéssel érik el a kockás hasat ezek szerint?"

Nem, hanem diétával.

nov. 26. 12:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Attól még szeretek több forrásból tájékozódni, véleményeket olvasni. :)
nov. 26. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet gépeken is hasazni, de túlzottan nem ajánlott minden mozgásmintát vezetett pályán, gépen végezni.

Szóval az a véleményem hogy hasra elég 2 nagyon max 3 gyakorlat.

Ebből 1 hasprés variáció (ahol a mellkast közelíted a csípőhöz) 1 lábemelés variáció(ahol a csípőt a mellkashoz) és egy összetett core gyakorlat (pl plank, haskerék, farmerséta egyoldali tartással). Ennyi maximálisan elég.

tegnapelőtt 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
tegnapelőtt 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!