Hogyan térjek vissza?
Figyelt kérdés
fekvő beteg leszek 1-2 hétig, addig, és azután sem edzhetek.
Kb. 2 hónap a teljes folyamat mire érdemben edzhetek majd kondiban (köldöksérv műtétem lesz). Mit tanácsoltok. Már olyan szépen fejlődtem, erre most ez. Hogyan tudom a legkevesebbet veszteni az izomtömegemből?
nov. 24. 23:14
1/3 anonim válasza:
Úgy térj vissza, hogy lehetőleg ne legyen újra sérved!
Mit lehet tanácsolni ezesetben?
Ne terheld magad addig amíg nem szabad.
Nyilván ha nagyon elvetemült vagy és nem bírod ki, akkor izolációs gyakorlatokat esetleg tudsz majd végezni a felépülés vége felé. De én nem aggódnék 2 hónap pihenő miatt, az is biztos.
2/3 anonim válasza:
Az egyetlen amit elronthatsz ha túl gyorsan vagy túl erősen térsz vissza. Akkor és úgy kezdd el az edzést ahogy az orvos mondja. Elején ovodás súlyokkal. Adj magadnak 1 honapot amíg visszatérsz a műtét előtti súlyokra
3/3 anonim válasza:
Türelmesen. Muszáj, különben megint lesérülsz, aztán kezdheted újra elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!