Miert nem leszek boldog mar a futastol?
Figyelt kérdés
Eloszor nagyon boldog voltam. Aztan mentem meg 4x de akkor mar nemokt. 29. 08:04
1/7 anonim válasza:
Mert nem szereted csinálni. Olyan sportot válassz, amit élvezel és tartósan szívesen csinálsz. Nekem a kondizás ilyen. Évek óta lejárok heti 3x és mindig élvezem.
3/7 anonim válasza:
Mert csak menekülés az élet kellemetlen dolgai elől (mint sok más embernek is).
4/7 anonim válasza:
Mert nem ez a te sportod. Próbálj ki többet és biztos találsz olyat, amit szívesen csinálsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Eloszor elveztem a futast,mert bele kezdtem valami újba. De hosszú távon szerintem semmit nem élveznék. Sok mindent kiprobáltam már.
okt. 29. 18:11
6/7 anonim válasza:
Ha így van, akkor váltogasd. Akár mindig végezz valami más mozgás formát. Én is ezt csinálom. Nyáron futni járok, hidegebb időben inkább megyek csoportos órákra. Emellett sétálni és táncolni is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!