Mit lehet ezzel kezdeni? Erőltessem? Lazítsak?
Figyelt kérdés
Hosszabb ideje meg vagyok rekedve ezen a tempón és szeretnék még fejlődni, de egyszerűen így is kiköpöm a tüdőm a végére. A pulzusom is karcolja a maximumot, már hajlamos vagyok megszédülni.
okt. 28. 20:00
1/3 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy eleinte a tavot es az idot noveld, majd ha elersz egy bizonyos szontet, pl 5 km-t le tudsz futni, - de akar tobbig is elmehetnel-, akkor nkveld a sebesseget.
A lenyeg, az elejen a husszutavra es a kitartasra iranyul. Ha nem megy a futas, hosszu setakat tegyel, azokat is majd temposabban, utana pedig menni fog a lassu kocogas. Kitartonak kell lenni!
2/3 A kérdező kommentje:
Le tudok futni 5 km-t, ha csökkentem a tempót 11-12-re. De nem azon a távon/időn akarok fejlődni, hanem időben rövidebb, viszont nagyobb intenzitású futáson. Nem akarok extrém-hosszútáv futó lenni, a cél, hogy ebbe az időbe férjen bele 3-3.2 km anélkül, hogy a szívem kiugrana a mellkasomból.
okt. 29. 18:04
3/3 anonim válasza:
#1es vagyok
Ezt ertem, de a hosszutavval fejleszted a kitartasodat, utana sokkal konnyebben tudod a tempot emelni, ez a ketto osszefuggesben van, elengedhetetlen egymashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!