Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor mentek el futni?

Mikor mentek el futni?

Figyelt kérdés

Heti 5 napot dolgozunk.

Ha reggeles vagyok akkor este kéne mikor sötét van. De reggel meg kelek es nem fogom kialudni magam. Ha éjszakás vagyok akkor meg reggel kéne, munka után, de este megyek vissza így akkor sem alszom ki magam 😂

Ahogy haza érek munkából egyből alszom szinte, amig fel nem kell kelni, h újra munkába menjek.

Szóval tudom kifogások,de egyszerűen nem tudom mikor menjek. Ti mikor szoktatok?

Nappal nem akarok,mert rengeteg az ember és nem lennék produktiv.

okt. 20. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:

A te szempontodból teljesen mindegy, hogy más mikor szokott. :) Olyan megoldást kell találnod, ami neked működik. De amikor én éjszakában dolgoztam, akkor munka előtt (este) jártam sportolni, délután korábban kelve.

Az egyébként hogy függ össze a produktivitással, hogy hányan futnak még rajtad kívül?

okt. 20. 09:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy park korul kell futni(mert az van a legkozelebb) es rengeteken vannak és már attól kényelmetlenül érzem magam, ha csak megyek valahova és rám néznek. A legtöbbször rendesen remegek és gyomor görcsöm van mikor utcán vagyok. Nagyon rossz. 😂 nagyon szociális fóbiás vagyok
okt. 20. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor azzal járnál a legjobban, ha vennél otthonra futópadot - vagy más mozgásformát választanál.
okt. 20. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Home office-ban dolgozok. Ebéd szünetben futok. Pont nem érdekel a többi ember. De persze olyan útvonalat választok, ahol kevesebben vannak.

Egy időben jártam reggelente.

Meg volt olyan is, hogy késő este jártam.

okt. 20. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Rajtad nem segít, de én kora délután futok, amikor már vége az összes megbeszélésnek és mindenki azt hiszi, hogy keményen dolgozok. A programozói munka már csak ilyen, általában 2 nap alatt megcsinálom az adott hétre kiadott feladatokat.
okt. 21. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Na ma elmentem futni fényes nappal. Egesz jo volt
okt. 22. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!