Mikor mentek el futni?
Heti 5 napot dolgozunk.
Ha reggeles vagyok akkor este kéne mikor sötét van. De reggel meg kelek es nem fogom kialudni magam. Ha éjszakás vagyok akkor meg reggel kéne, munka után, de este megyek vissza így akkor sem alszom ki magam 😂
Ahogy haza érek munkából egyből alszom szinte, amig fel nem kell kelni, h újra munkába menjek.
Szóval tudom kifogások,de egyszerűen nem tudom mikor menjek. Ti mikor szoktatok?
Nappal nem akarok,mert rengeteg az ember és nem lennék produktiv.
A te szempontodból teljesen mindegy, hogy más mikor szokott. :) Olyan megoldást kell találnod, ami neked működik. De amikor én éjszakában dolgoztam, akkor munka előtt (este) jártam sportolni, délután korábban kelve.
Az egyébként hogy függ össze a produktivitással, hogy hányan futnak még rajtad kívül?
Home office-ban dolgozok. Ebéd szünetben futok. Pont nem érdekel a többi ember. De persze olyan útvonalat választok, ahol kevesebben vannak.
Egy időben jártam reggelente.
Meg volt olyan is, hogy késő este jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!